Tuinontwerp

Een tuinontwerp is een uitgewerkte schets of tekening van de plannen van een nieuw aan te leggen tuin. Het proces van een tuinontwerp start voor ons met een vrijblijvend bezoek aan u. Tijdens dit bezoek worden al uw verschillende wensen van een nieuwe tuin besproken. 

Wij maken u, mocht dit van toepassing zijn, bewust van zaken zoals lichtinval, schaduw, inkijk, materialen en of het belangrijk is dat een tuin onderhouds- of rolstoelvriendelijk moet zijn. Wij kunnen u direct adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Als alle zaken zijn besproken, maken wij een schets met daarin het ontwerp zoals wij dat voor ogen hebben aan hand van datgene dat wij met u besproken hebben. Indien nodig is het ook mogelijk om de schets om te laten zetten in een tekening.

schetsontwerp tuinontwerp Cuijk

Waarom is een tuinontwerp belangrijk?

Door uw ideeën aan hand van onze ervaring en vakkennis om te laten zetten in een schets, heeft u een veel beter inzicht hoe de tuin er uiteindelijk uit zal komen te zien. 

Wij houden rekening met de wijze waarop u uw nieuwe tuin wilt gaan beleven. Wilt u bijvoorbeeld gezellig tafelen in de schaduw van een boom of wilt u juist kunnen zonnen op het gazon?

Al uw wensen worden meegenomen in het tuinontwerp zodat u gegarandeerd bent van een tuin die helemaal bij u past. Een tuin waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Het opstellen van een tuinontwerp vergt weliswaar veel denk- en speurwerk maar het biedt ook zekerheid. Hierdoor wordt teleurstelling voorkomen en zet u de eerste goede stap op weg naar uw droomtuin.

tuinontwerp cuijk

De volgende stap na het tuinontwerp

Als u akkoord bent met het tuinontwerp, kunnen wij u een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte uitbrengen om de tuin door ons aan te laten leggen. Welke zaken daarbij belangrijk zijn, leest u op de pagina tuinaanleg. Wilt u meer weten over het laten maken van een tuinontwerp voor uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.