Tuinonderhoud

Een mooie en gezonde tuin vergt onderhoud. U kunt ons inschakelen bij de verzorging en het onderhoud van planten, heggen, bomen en gazons. Er zijn verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren om uw tuin in de beste conditie te brengen en te houden.

Wij hebben jarenlange ervaring in grondbewerking zoals het toevoegen van grondstoffen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een goede drainage om optimale groeiomstandigheden voor de diverse planten te creëren.

Het verwijderen van onkruid is essentieel om te voorkomen dat deze concurreren met gewenste planten om voedingsstoffen, water en zonlicht. Regelmatig snoeien van planten en bomen helpt hun vorm te behouden en een gezonde ontwikkeling te bevorderen.

tuinonderhoud cuijk

Periodiek of op afspraak

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het laten onderhouden van uw tuin. U kunt met ons afspreken dat wij periodiek uw tuin onderhouden per seizoen, in acht verschillende onderhoudsbeurten of op uw eigen inzicht waarbij u een afspraak met ons maakt.

Mocht er bij een onderhoudsbeurt snoeiafval ontstaan, dan voeren wij dit uiteraard voor u af. Wij zorgen er voor dat alles er weer schitterend bij komt te liggen zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw mooie en gezonde tuin.

Wilt u meer weten over het periodiek of op afspraak laten onderhouden van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag, geheel vrijblijvend, over de diverse mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoon 0485 321214 of per e-mail via info@heurkenshoveniers.nl.

tuinonderhoud cuijk

Meer informatie over ontwerp, aanleg en onderhoud

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan u graag te woord.