Tuinaanleg

Als het ontwerp van uw nieuwe tuin gereed en door u goedgekeurd is, kunnen wij starten met de aanleg van de tuin. 

Alle werkzaamheden zoals het grondwerk, de aanleg van verlichting, het bestraten en het beplanten worden in eigen beheer uitgevoerd. Dit betekent dat u bij de aanleg van uw tuin altijd één aanspreekpunt hebt. 

U ontvangt zelfs van ons een aangroeigarantie van één jaar zodat u zeker weet dat uw tuin niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft. Wij inspecteren hiervoor uw tuin na een jaar om te controleren of alle planten en/of bomen goed groeien. 

Als u vragen heeft over het laten aanleggen van een nieuwe tuin, dan horen wij deze graag van u! Neem contact op voor meer informatie.

tuinaanleg hovenier cuijk

Jarenlange ervaring in tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen is echt een vak apart. Onze expertise en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect eindresultaat. Wij zorgen er voor dat de aanleg van uw tuin zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Bij de tuinaanleg komen diverse werkzaamheden kijken.

Zo ontruimen wij uw huidige tuin en voeren wij uiteraard al het afval af voor u. Daarna zetten wij de exacte maten uit en starten wij met het grond- en eventuele leidingwerk. Vervolgens wordt de bestrating en de beplanting van uw nieuwe tuin uitgevoerd.

Wanneer de gehele tuin is aangelegd, maken we samen met u een controle-ronde door de tuin. Daarbij worden alle verschillende elementen van uw tuin met u doorgenomen. Zo weet u zeker dat alles volgens afspraak en naar wens is uitgevoerd. 

tuinaanleg hovenier cuijk

De volgende stap na de tuinaanleg

Als het aanleggen van uw tuin is voltooid, krijgt u van ons alle instructies om uw tuin zo mooi mogelijk te houden tijdens alle seizoenen. Wilt u liever uw tuin door ons laten onderhouden? Ook dat is uiteraard mogelijk. Alle verschillende mogelijkheden kunt u lezen op de pagina tuinonderhoud. Wilt u meer weten over het laten aanleggen van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.